mulatos, esküvői zenekar, tánczene, élőzene, mulatós zenék, lakodalmas zenekarok
esküvői zene, lakodalmas zenész, mulatós zenekar
Aktuális lakodalmas zene hírek Mulatós, lakodalmas zenekarok Keressen esküvő, lakodalom, élőzenei alkalomra zenészt Kérjen ajánlatot lakodalomra, esküvőre Ingyenes mulatós mp3 letöltés
lakodalmas, esküvői, mulatós, élő zene
lakodalmas, esküvői, mulatós, élő zene
esküvő, zenészek báli, zenekarok magyar zene mulatós
lakodalmas, esküvői, mulatós, élő zene
. . : :

Horizont Tánczenekar

: : . .
Üdvözöljük Horizont Tánczenekar oldalán!
Horizont Tánczenekar, mulatós szekszárdi zenekar
A zenekar Horizont Tánczenekar néven 2001 augusztusában alakult Szekszárd környékbeli zenészekből. Az elmúlt 12 év alatt ez annyiban változott, hogy jelenleg Tolna és Baranya megyében lakunk, mivel zenészként és magánemberként is jól érezzük magunkat egymás társaságában, ezért a zenekar együtt maradt.

Repertoárunk színes, arculatunk változatos. Profi hangtechnikánk van, vezeték nélküli mikrofonokat tudunk biztosítani az esetleges vendég fellépőknek, ha kell egy sportcsarnokot is behangosítunk. Utcán is tudunk kísérni lakodalmas menetet, valamint a háznál zenét szolgáltatunk a kikérőhöz, ha szükség van rá. Nagy divat lett a szabadtéri esküvő melynek hangosítása odaillő zene szolgáltatása szintén nem akadály a zenekar előtt.

Igyekszünk lépést tartani a kor követelményeivel ezért folyamatosan, bővítjük tudásunkat a mai slágerekkel. Szívesen megyünk bárhova, ahova meghívást kapunk, a távolság még sosem volt akadály. Szerencsére elmondhatjuk magunkról, hogy sok internetes foglalásunk van, és örülünk, hogy ez által egy megbízható zenekarnak tartanak minket a kedves megrendelők.

Utcabál vagy szüreti felvonulás, gyalog vagy lovas szekéren, semmi nem szabhat határt a hangulatnak. Volt már számtalan kalandos buli és reméljük lesz is még ezerszám, ezért készült ez az oldal.

A kapcsolat rovatban írhattok nekünk, vagy hagyhattok üzenetet a vendégkönyvben is. Várjuk az esetleges kéréseket, kérdéseket.

Reméljük, mihamarabb találkozunk egy remek hangulatú bulin!

A zenekar főprofilja:- Bál
- Bankett
- Lakodalom
- Cégrendezvény
- Party
- Egyéb

A zenekar tagjai: - Bék Zsolt
- Haraszti Tibor
- Jekl Zoltán
- Károlyi Kálmán Jr.
- Károlyi Kálmán Sr.
- Kotvász Zsófi

Hangszereink:- Harmonika
- Szintetizátor
- Vokál
- Női énekes
- Női énekes
- Szólógitár
- Basszusgitár
- Dob
- Dob
- Dob
- Szaxofon
- Trombita

<< 2021 Március >>
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
lakodalmas, esküvői, mulatós, élő zene
lakodalmas, esküvői, mulatós, élő zene
zeneszolgáltatás, mulatos, élő zene, lakodalom élőzene, esküvői, zenész, zenekar Adatvédelem ÁSZF © 2007 - 2020 Minden jog fenntartva! Mulatos-zene.hu